perjantai 4. tammikuuta 2013

Hupsista

Onpas päivitysväli venähtänyt... Noh, eikä tässä ihmeitä ole tapahtunut. Treenejä on vedelty, joulu ja uusi vuosi tulivat ja menivät.

Veijarin vierailu venyi joulun yli, mikä varmisti sen, että en päässyt jouluna suunniteltuun reissuun Seinäjoelle. Ja vierailu jatkuu itse asiassa edelleen. Nuorimies on ollut meillä jo reilut nejä viikkoa. Isojen tyttöjen pinna kiristyy päivä päivältä, kun Veijari ei niiden mielestä ole riittävän nöyrä, vaan kuvittelee voivansa osallistua kaikkeen samalla tavalla kuin muutkin. Etenkin Kiusa on ihan kypsä. Tuitui on hyödyntänyt veliveikkosen läsnäoloa lähinnä painiharjoitusten muodossa, harjoiteltu on monta kertaa päivässä. Ihan joka päivä.

Uutena vuotena myös Hoppu oli taas ilonamme. Hoppu menee omien tyttöjen kanssa lauman osana, mutta Veijari oli taas turhan innoissaan Hopusta, mikä kiristi Hopun äärisuojelevan äiskän eli Kiusan pinnaa. Kaikki meni kuitenkin ihan hyvin. Kukaan laumasta ei piittaa ilotulituksista pätkääkään, joten siitä ei tarvinnut murehtia. Otettiin rennosti koko porukka :)

Jos olisi oma piha ja lenkille voisi lähteä ilman remmisirkusta, tällainen isompikin lauma menisi varsin kivuttomasti. Eli lottovoittoa anomaan taas.

Armin lapset kasvavat kohisten. Kaksiviikkoisia palleroita. Armi näyttäisi olevan yhtä rauhallinen ja hellä äiti kuin oma äitinsäkin oli ♥

Muutama hämärä kuva viime vuoden viimeiseltä päivältä:

Kiu ja Vii


Sitten Hopun ja Tuikkeen vuoro


Seuraavina Veijari ja Tuike


Ja sitten vielä koko porukalla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti