maanantai 22. lokakuuta 2012

Sumulle ja Niinalle piirimestaruuspronssia ja joukkuekultaa

Hoppu töissä :)
Sinnin vuoro
Viime viikko vierähti paljolti lepäilemällä, että flunssa ei jäisi pitkäksi aikaa vaivaamaan. Muutama Ojanko-reissu tehtiin pikaisesti kuitenkin eli keskiviikkona aamusella ja torstai- ja perjantai-illat. Omilla likoilla on ollut supertylsää!!

Tänään sitten mentiin Ojankoon tarkoituksena tehdä jotain myös omien kanssa - ja tehtiin myös :) Kaikki pääsivät kaahaamaan muutamaankin otteesee ja kaikki pääsivät myös esteille! Pahiten homma oli hakusessa mamman luottopelaajan eli Vimman kanssa. Aika uskomatonta! Viippu paineli rataa ihan miten sattui, mutta hauskaa meillä oli silti :) Kiusa ja Tuike olivat oikein taitavia ja innokkaita :) Kjaikki halusivat edelleen rypeä ojissa oikein urakalla, vaikka minusta on jo vähän turhan koleaa moisiin harrastuksiin...

Kotimatkalla törmättiin vielä Merin laumaan, joka oli harjoittelemassa esineilmaissuja kaupan parkkiksella. Hoppulin kierrokset menivät mamman tapaamisesta taivaaseen ja neitonen ilmaisi ihan kaiken maasta löytyvän ♥ Hieno maahanmenoilmaisu neitosella ♥ Sinniä ei minun läsnäoloni haitannut yhtään, mutta muut ulkopuoliset häiriöt sitten sitäkin enemmän. Hieno ilmaisu Sinniliinilläkin :)

Sumu ja Niina osallistuivat viikonloppuna Turussa piirimestaruuskisoihin ja ottivat yksilöissä pronssia ja joukkuekultaa! Loistavaa tytöt!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti