torstai 2. kesäkuuta 2011

Pentutreffit ♥♥♥

Vilperi, Veijari ja WattiVeijari

Veijari ja Armi

Armi

Veija, Tuike ja Armi
Armi


Armi ja Veijari


Saima ja Armi

Armi

Saima ja Armi
Saima, Tuike ja Armi

Armi ja Tuija

HSKH:n omien kisojen oheen järjestyi pentutreffit, kun Tuija tuli tuomaroimaan kisoihin ja toi Armin mukanaan! Mamman pienestä kultanuppusesta ihanaisesta on kasvanut hieno koiraneitonen, kaunis kuin mikä! Reipas ja hauska lapsonen kuten sisaruksensakin ♥ Armi on itse asiassa todella hyvän kokoinen eli noin 41,5 cm. Turkki on hieman pehmeämpi ja siten vaaleampi kuin Tuituilla. Muutoin neitosissa on paljon samaa näköä, Armilla on vain pidempi nenä kuin Tuikkeella ihan kuten pentunakin.

Armi oli ihanan onnellinen minut tavatessaan. Se piti vauvavikinää ja kiipesi syliin, painautui lujasti kiinni, otti tassuilla kaulasta ja pesi naaman huolella. Armi olisi halunnut jäädä syliin asumaan ♥ Tai vaihtoehtoisesti nojata jalkaan ja tuijotella silmiin sieltä käsin ♥ Ihanaa, kun kasvatit muistavat pentuaikaisen mammansa niin hyvin ♥♥

Kisoissa oli melkoisen monta ryhmäläistäkin. Ainakin Elmo ja Aulikki tekivät nollan ja kaksi vitosta ekoissa kisoissaan. Hieno aloitus! Qissa voitti maxikakkosten hyppyradan ja siirtyi kakkosiin! Kakkosissa starttasivat Qissan lisäksi ainakin Hertta ja Turha.

1 kommentti: