lauantai 30. maaliskuuta 2013

Armas ♥

Käytiin morjestamassa Armin poikaa Armasta Ojangossa ♥ Armas tutustui myös halliin tokokisojen yleisössä ja oli kovin reipas ja erittäin kiinnostunut kaikista paikalla pyörineistä koirista :) Sitten mentiin kaahaamaan Tuituin kanssa. Molemmat olisivat tosin halunneet olla juoksuleikissä jäniksinä... Hauskinta oli haukkua kilpaa nenätysten =)

Armas on huimat 15 viikkoa vanha ja jo tätiään Tuituita korkeampi ja painavampi. Toisaalta kukapa ei olisi, Tui on aika pikkuinen rotuisekseen...

Armas (Mustantassun Armas)































































































perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantain treenit :)

Olipas kiva treeni-ilta taasen :) Toinen toistaan hienompia koiria ja ohjaajia kehässä, mikäs siinä treenejä vetäessä :) EIkä ketään kidutettu, eikä kärsimys ollut hirmuinen, vaikka jotkut niin epäilivät ekan rataantutustumisen jälkeen =) Hienoja ratoja!

Erityiskiitos Jaanalle mignonista, se on ainoa oikea pääsiäisherkku, nam!

Treenien jälkeen pääsin palleroimaan pientä shelttipalleroista, joka yritti syödä naaman neulahampaillaan ♥ Tuituin naama oli näkemisen arvoinen, kun tuli sen vuoro pestä mamman naama ja siinä olikin ihan uusi tuoksu!

Hoppuli oli käynyt tänään Turussa asti keräilemässä hyllyjä kisoista. Onneksi neitonen pääsi tuurausvuorolla treeneihin palauttelemaan :)