torstai 29. marraskuuta 2012

Lunta!

Sunnuntaina oli ulkotreenipäivä. Huiman taitavia koiria taas ihailtavana :)

Maanantaina hallilla vierähti seitsemän tuntia ihan huomaamatta :o Sinä aikana omatkin onneksi pääsivät hetkoseksi radalle ja lopuksi vielä kaahaamaankin! Kivaa oli ja hienoja koiria nähtiin ♥

Keskiviikkona ja torstaina oli hallitreeni-illat. Ulkonakaan ei ollut ihan säkkipimeää, kun on lunta maassa :) Omat tytöt pääsivät kaahailemaan vielä treenien jälkeen molempina iltoina...

perjantai 23. marraskuuta 2012

Loputtomasti kuraa, mutaa ja liejua...

Voi ankeutta. Joka päivä on harmaata, pimeää ja märkää :( Tylsää.

Keskiviikkona tuli pestyä iso kasa pyykkiä. Käytyä juoksuttamassa omia tyttöjä ja Veijaria Hannan kanssa. Nökötettyä metsässä maalimiehenä kahdelle ihanalle jälkikoiralle eli Hopulle ja Sinnille. Ilta meni vielä hallilla agitreenejä vetäen. Kaiken kaikkiaan siis kiva päivä :) Tosin tämä pimeys ja märkyys alkaisi piisata... Ne juuri pestyt vaatteet ovat taas kurakuorrutteiset...

Myös torstai- ja perjantai-illat menivät hallilla treenejä vetäen :) Perjantaina Tuitui pääsi radalle Anniinan kanssa, ihanaa! Suurkiitos Anniinalle pikkulikan juoksuttamisesta. Tui oli kyllä melkoisen vallaton ohjastettava, sillä on meneillään 'minä ite' -vaihe, eikä se aina reagoi odotetusti ohjaukseen ;) Medikokoiset hypyt hidastavat neitosen mielestä matkaa ihan kohtuuttomasti... Noh, toivo elää, että pikkuinen pääsisi kisaamaan miniluokassa.

Tuikelilla on nyt meneillään jonkinlainen egokausi; se on uhitellut myös Vimmalle ja Kiusalle - ja se on jo melkoisen uhkarohkeaa! Pikkulikka on tainnut onnistua kasvattamaan melkoisen egon, vaikka asuu laumanpohjimmaisena kahden superriivinraudan varjossa. Ei hassumpi suoritus tässä laumassa ;)

tiistai 20. marraskuuta 2012

Vimman hemmottelupäivä

Vimma pääsi pitkästä aikaa hemmoteltavaksi osteopaattihoitoihin. Vimma pääsi Johannan hellään huomaan ja pääsimme samalla katsastamaan Mankisten uudet upeat tilukset :) Aivan ihana paikka! Vimma tuli hoivatuksi ja saa nyt lepäillä pari päivää oikein huolella. Suurkiitos Johannalle!!

maanantai 19. marraskuuta 2012

Hallipäivä :)

















Aamupäivä vierähti taas hallilla. Hugo ja Pantse olivat hyvässä vedossa :) Ja Hoppuli esitteli keppitaitojaan :)

Omatkin pääsivät lyhyesti esteille ja sitten vielä vähän kaahaamaan :)

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kaahauskeikka










Käväistiin lyhyesti Ojangossa hiukan kaahaamassa ja katsomassa muutaman agistartin BATin kisoissa.

perjantai 16. marraskuuta 2012

Autokriisi ohi :)

Sekä eilen että tänään oli vuorossa nuorisoagia hallilla. Kivaa oli molempina iltoina ♥ Tänään omatkin pääsivät kevyesti pyörähtämään kentällä ennen varsinaisten treenien alkua... Ja treenien jälkeen kaahattiin taas :)

Autolla oli eilen katsastus, joka ei mennyt läpi puoltavan käsijarrun takia. Onneksi vika saatiin korjattua tänään ja uusintakatsastus tehtyä ja läpäistyä. Autokriisi on siis hetkeksi ohi ja auto taas käytössä :) Täytyy muuten lisätä, että sain todella hyvää ja ystävällistä palvelua sekä Mittatien Kunnon Katsastuksessa että EvaCarissa, joka toimii Tikkurilan Shellin yhteydessä :) Se ei ole ollenkaan itsestään selvää katsastusasemilla saati sitten autokorjaamoilla...

tiistai 13. marraskuuta 2012

Armille tulossa pentuja!

Armi (Vimmatun Rajatonriemu, Tuin ja Veijarin sisko, kävi tänään ultrassa ja siellä näkyi useampia mudilapsosia tuloillaan :) Pennut syntyvät siis Tuijalla eli niistä tulee Mustantassun lapsosia. Pentujen isä on Pieksu (MV's Pixel). Armista tulee aika nuori äiskä, mutta Tuijan projekti aikaistui, koska Pieksu oli päätetty kastroida vielä tämän vuoden puolella. Toivotaan laumaa reippaita lapsosia!

Viime perjantaina oli hallilla kisaavien treenit ja sunnuntaina vauvaryhmien ulkotreenit. Kivaa oli molemmissa ja ulkotreeneissä sääkin suosi. Koko päiväksi oli luvattu sadetta ja tuulista, mutta vettä tuli vain pari minuuttia viimeisen ryhmän aikaan :) Tuulista ja koleaa oli toki, mutta se ei haitannut hauskanpitoa :)

Tämä aamupäivä vierähti hallilla. Radalla oli taas toinen toistaan ihanampia koiria ♥

Kiitos kyydeistä Kirsi ja Johanna!! Autottoman elämä on vaikeaa... Katsastus on torstaina, joten tarvitaan peukutuksia, että hoppa menisi huomautuksitta läpi ja elämä voisi jatkua ;)

torstai 8. marraskuuta 2012

Mökkipäivä

Päivä alkoi lumikatselmuksella, missä saimmekin sopimuksia aikaiseksi naapuritaloyhtiön kanssa. Taisimme jopa ehtiä ennen kuin varsinainen lumen tulo alkaa :)

Sitten oli vuorossa mökkireissu ja minäkin jouduin puutarhahommiin; varistamaan omenoita, haravoimaan ja kärräämään puutarhajätettä kaatikselle... Toistaiseksi kädet eivät ole sen kipeämmät kuin aamullakaan, toivotaan, että tilanne jatkuu näin.

Ilta vierähti hallilla nuorisotreeneissä :)

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Ember näytelmissä, Vii ja Kiu agikisoissa

Perjantaina oli vauvatreenien vuoro hallilla. Oli se vaan taas hienoa. Meillä on loistolapsosia ♥

Lauantaina käytiin pitkästä aikaa kirmaamassa agikisoissa Vimman ja Kiusan kanssa. Päivä alkoi lupaavasti nukkumalla pommiin ja siitä se sitten lähti... Vimma oli hillittömän hieno ♥ Vimma on vaan ihan paras ♥

Kiusa ei kyennyt odottamaan lähdöissä kuin siihen, että mamma pääsi ensimmäisen ja toisen esteen puoliväliin, kaikilla radoilla. Joten eihän siitä mitään tullut. No, jatketaan harjoituksia. Se kuitenkin jäi jokaisella kerralla, ei vaan kestänyt tarpeeksi pitkää odotusta.

Hallilla olisi ollut ihanan paljon maksikolmosia, mutta en jaksanut katsoa kuin ensimmäisen radan, kun aamupala jäi väliin ja ilta alkoi olla käsillä. Huomenna takaisin talkoohommiin.

Sinänsä oli hienoa, että joka paikkaan olisi ehtinyt, JOS olisi ohjaaja ollut hereillä... Aika jännä, kun kunto ei mitenkään voisi olla huonompi. Mutta siis tekemättämyys näkyy ihmeellisinä jämähdyksinä eli liikkeelle lähdöt laahaavat jälkijunassa. Silti parikin vierasti ihmistä tuli ratojen jälkeen kommentoimaan hienoja, osaavia koiria, mikä lämmittää aina mieltä ♥ No okei, ohjauksen ajoituksesta tuli positiivisia kommentteja samaan syssyyn.

♥Vimma♥

Sunnuntai hujahti kisoissa töissä. Koirilla oli tylsää ja ääni oli sen mukainen, kun pääsivät hetkoseksi halliin sisälle ;)

Tuituille on nyt ostettu kilpailukirja, ihan mittaukseen ei uskaltauduttu, kun en ehtinyt juoksuttaa neitosta kunnolla.. Nämä rajatapaukset ovat vähän ahdistavia, tosin mini-medirajatapaus on se vähemmän ahdistava kuitenkin.

Ember kävi sunnuntaina toisessa näyttelyssään Tanskassa.

Tuomari Dominic Harris, Irlanti: "nice head, good bite, good in front, good neck and shoulders, nice topline, good enough in angulation, steady enough on the move" Excl.

Ember oli ollut liikkeellä euroopanomistajan elkein =) Äitinsä tytär ♥

Tuikeli pääsi keskiviikkona agitreeneihin Kiusan sijaan. Myöhästyttiin hirmusti alusta ja siis myös rataantutustumisesta. Tuikelilla meni lujaa kuten aina ja ne ohjattavuushaasteetkin näkyivät selvästi ;) Tuitui on kuin märkää saippuapalaa yrittäisi ohjata =) Mutta hauska ja taitava se likka on, ei siitä mihinkään pääse ♥























torstai 1. marraskuuta 2012

Avantokahlaajat

Tui sukeltaa...


Mitä sitten tehdään, kun pallo sujahtaa jään alle?!


No, pelastetaan se tietenkin :)


Voi onnea; jäävettä, kuraa ja vinkuva pallo, jota uittaa ♥




Aamupäivä vierähti hallilla. Omatkin pääsivät kaikki hetkoseksi radalle ja tietty kaahaamaan muutoinkin. Kaikki kahlailivat ojassa jäiden seassa, joten täytyy katsoa jätänkö ne kotiin iltareissusta, että eivät pääse vilustumaan...

Aikaisemmin viikolla kadonnut pallokin löytyi!!

Illalla oli toinen Ojanko-reissu ja kivaa oli silloinkin. Omatkin pääsivät mukaan ja iltakaahaukselle ♥