keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Hoppu palasi kotiin

Meillä on kaikilla ollut hauskaa, kun Hoppu oli kylässä. Tuike on huolehtinut lapsosen viihdyttämisestä ihan urakalla ja Kiusa on myös hoitanut osuutensa pentusen leikittämisessä. Hoppu toimii hienosti laumassa ja tulee kaikkien kanssa loistavasti juttuun. Pikkuinen menee ihan omasta koirasta lauman jatkona :) Itse asiassa viisi koiraa ei ole kovin paljoa enempää kuin neljä ;) Naama tulee pestyä koiralasten toimesta erinäisiä kertoja päivässä ja nukkuessa on välillä vaikea mahtua sekaan. Ja ulkoillessa remmeissä, remmisolmut ovat ennestään tuttua kauraa...

Maanantaina käytiin kaahaamassa Ojangossa. Juoksutin koirat kahdessa erässä. Ensin Hoppu, Tuike ja Mytty. Sitten Kiusa ja Vimma. Kentällä ujelsi melkoisen tehokas puhuri, mutta kukaan ei kadonnut. Ja välillä jalatkin käväisivät lyhyesti maan pinnalla :)

Tiistai oli kyläilypäivä. Hoppuli keräsi lisää ihailijoita ja hämmästytti ihmisiä kauneudellaan ja fiksuudellaan. Pikkuneiti on häkellyttävän reipas, rauhallinen ja tasapainoinen reissukaveri ♥

Tänäänkin vietettiin muutama tunti Ojangossa. Juoksutin tyttöjä nyt pienissä erissä eli ensin pikkuvaaleat ja Mytty, sitten Kiusa yksinään ja Vimma yksinään. Oli kivaa ja h i l j a i s t a =) Myttyä harmitti joutua kulkemaan Flexissä, mutta sillä oli taas niin kovat laukkahalut, että minua rupesi hirvittämään, että se katoaa taivaanrantaan ja kahlitsin mummelin 8-metriseen remmiin, paha minä.

Vimma, Kiusa ja Tuike pääsivät myös kentän puolelle kiitämään rataa. Vimma ja Kiusa olivat molemmat hirmuisen taitavia ja loistavia ja nautin täysin siemauksin kunnon tykityksestä ♥♥♥ Mitäpä mamman pikkuiset eivät osaisi :) On se vaan ihanaa, ihan parasta ♥

Tuikeli teki vähän vähemmän haasteellisia kuvioita, mutta hauskaa oli senkin kanssa. Ja se vauhti! Sitä piisaa :) Pikkulikasta löytyy hurja, iso asenne tekemiseen ♥

Viisi päivää kului siivillä Hoppusen kanssa ja pikkuneiti lähti tänä iltana takaisin kotiinsa. Onneksi pikkuista näkee niin usein ♥

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Koiranilma!

Voi itku, miten ankea sää tänään oli Ojangossa koko illan... Vettä tuli myrskytuulen siivittämänä vaakasuoraan lähes tauotta treenien ajan eli 16-21:45. Mukavampiakin kelejä on tullut koettua... Treenit menivät sinänsä hienosti. Nuoriso oli taas kovin taitavaa :)

Tuitui ja Hoppu ovat jatkaneet tänään painileikkejä entiseen malliin. Eli lapsosilla on ollut kivaa =)

Kiusan pitäisi tulla vielä tänä yönä kotiin, katsotaan ehtiikö ennen keskiyötä. Tytöillä ei ole kovin kiva ajokeli :(

lauantai 26. marraskuuta 2011

Leikkiä lyöden :)




















Hopuli-Populi on ollut superhieno kyläilijä ♥ Pikkulikka huljahti taas laumaan kuin kotiinsa ainakin :) Pikkuvaaleilla on ollu hirmuisen hauskaa - painileikit sisällä ja juoksuleikit ulkona maistuvat :) Pikkulikka on tosi hellyttävä mielistellessään Vimmaa ja Myttyä, jotka molemmat suhtautuvat siihen välinpitämättömästi, mutta perusystävällisesti.

Kävimme porukalla mellastamassa Ojangossa päivällä. Pienet vaaleat saivat juosta, painia ja kahlailla kuralätäköissä sielunsa kyllyydestä :) Samoin Vimma ja Mytty saivat juosta villeinä ja vapaina :) Oli ihanaa! Vimma ja Tuitui pääsivät myös agilityradan puolelle puuhastelemaan mamman kanssa. Lähdettiin kotiin vasta kun tuli pimeää.

Kiusalla ja Merillä on ollut kivaa reissussa =)

perjantai 25. marraskuuta 2011

Koiranvaihtopäivät :)

Meri lähti tänään reissuun Kiusiksen kanssa ja toi vaihdossa siksi aikaa Hoppulin. Ei paha :) Tiedossa on siis muutama päivä loputonta paininmäiskettä álá Tuitui ja Hoppu. Paini alkoi autosta noustaessa ja jatkuu edelleen...

Minulla roikkuu vähän väliä jompikumpi valkoisista pikkuisista kaulassa pussailemassa. Ja sitten taas mennään, ja lujaa! Toivottavasti likat väsyttävät toisensa ennen keskiyötä ;)

Koirien vaihtaminen tapahtui treenien aikana Ojangossa. Vauvaryhmästä oli paikalla vain Whimsy, joten otin Tuikelin osallistumaan treeneihin. Molemmat pikkuiset olivat oikein taitavia =) Pentujen jälkeen oli vielä kilpailevien treenit, jotka menivät vallan hienosti, vaikka paikalla oli vain kolme ohjaajaa ja neljä koiraa. Mielenkiintoista kyllä, paikalla olijoilla on kaikilla pieni (ihmis)vauva ja siten erityisen vaikeaa välillä järjestellä treeneihin pääseminen... Oli todella tuulista, mutta aika 'lämmintä', eli ei siis pakkasesta tietoakaan.

torstai 24. marraskuuta 2011

Takki tallessa :)

Melkoisen uskomatonta. Emme ole käyneet Ojangossa sunnuntain jälkeen ennen kuin tänään. Kolme päivää ilman Ojanko-reissua :o Ja nytkin kävimme vasta illalla. Tuituin kadottama takki oli nostettu katokseen suojaan. Suurkiitos takin pelastajille!

Teimme Tuikelin kanssa vauva-agilitya. Oli kivaa ja Tui oli vauhdikas oppilas. Sitten päästin Tuituin leikkimään Hopun kanssa, koska osuimme samaan aikaan maisemiin. Likoilla oli hauskaa kuten aina. Meidän pienet valkoiset tykkäävät hirmuisesti toisistaan :)

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pakkastreenit - hrrr...

Se oli sitten taas vauva-agilitypäivä. Ensimmäistä kertaa oli koko ajan selkeästi pakkasta. Kentällä meni tänään klo 15:30-22:00, joten ehti tulla 'hiukkasen' kolea olo muutamaankin kertaan... Onneksi hienot suoritukset lämmittivät mieltä ;)

Omistakin pääsivät kehään paitsi Hoppu niin myös Kiusa ♥ Hoppu on osoittanut olevansa todella nopeaoppinen ja keskittymiskykyinen pienokainen. Pikkulikka on melkoinen 'lapsinero' :) (Ihan vaan vähän vaaleanpunaisten lasien läpi.)

Kiusa oli kerta kaikkiaan ilmiömäinen. On se vaan henkeäsalpaavan hienoa! Vetää kunnolla kananlihalle ja melkein itkettää ilosta, kun oikein natsaa =) Kiusalle mikään ei ole mahdotonta. Mikä vaan onnistuu, jos vain ohjaus sujuu ♥♥

Muilla tytöillä oli tylsä päivä :( Typykät pääsivät kyllä juoksemaan treenien jälkeen, mutta se oli siinä. Tuitui onnistui hävittämään takin päältään(!) juoksuleikissä. Takki (violetti Masta-loimi) jäi Ojankoon, koska en pimeässä löytänyt sitä edes taskulampun kanssa etsien. Vimmakaan ei näyttänyt löytävän sitä tai sitten se ei tajunnut niin suurta esinettä etsinnän kohteeksi ;) Jos siis joku törmää sellaiseen, ottakaa talteen!

perjantai 18. marraskuuta 2011

Tuitui - the agilitykoira :)

Tuikelin myöhäisherännyt vauva-agility edistyy hienosti. Pikkulikka on erittäin nopeaoppinen ja todella todella innokas :) Vähempikin vauhti riittäisi tässä vaiheessa, mutta hyvä näin. Ei tarvitse houkutella koiraa liikkeelle ;) Sen sijaan rauhoittumisen harjoitteleminen tulee kovasti tarpeeseen... Sukuunsa tullut ♥

Vauvaryhmässä oli paikalla vain kaksi koiraa, mutta ne olivatkin sitten tosi hienoja pikkuisia molemmat. Pentusten riemua on ihana seurata :)

Kilpailevissa tehtiin vauhdikasta rataa ja oli taas niiiiiin mukavaa! Eikä edes kovin kylmää :)

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Mökkipäivä - syksyn viimeinen?

Kalju mursunpoikanen eli Kiu











Hurautimme mökille koko porukalla. Äiti halusi tyhjentää loput tavarat ennen talven tuloa, joten tytöt pääsivät samalla kaahaamaan ulkosalla. Sää oli hyytävän kylmä, vaikka aurinkokin pilkisteli aina välillä.

tiistai 15. marraskuuta 2011

Ember, Hoppu, Ronja ja Sipsa 4kk!!

Uskomatonta miten aika laukkaa!! Kiusan lapsoset ovat jo 4kk vanhoja isoja koipeliineja ♥♥ Onnittelut lapsosille ja hirmusti rapsuja!!!

maanantai 14. marraskuuta 2011

Vauvauintia =)

Mistähän se johtuukin, että suihku on ihan eri asia kuin kuralätäkkö ;)


Hoppuli ♥




Tuitui ♥



Hoppu näyttää mallia ja Veijari-eno seuraa :)






Hoppuli tutustuu hiustenkuivaajaan :)




Kakkossatsi; Kiusa, Oili ja Sinni






Oili



Kiusa ja Sinni

Vesikiitäjä alias Kiukiu

Ihanainen uintireissu Hyvinkäälle takana =) Varasimme kaksi uintivuoroa puolen tunnin tauolla. Ensimmäisessä erässä uivat Hoppu, Tuike ja Veijari. Toisessa erässä olivat vuorossa Kiusa, Oili ja Sinni. Puolen tunnin tauko oli ihan paikallaan, että saimme ensimmäiset kuivina autoon ennen kuin seuraavat pulahtivat altaaseen.

Tuitui oli ihan elementissään ja nautti täysin siemauksin uintireissusta, eikä aiemmasta varovaisuudesta näkynyt jälkeäkään, kun ei tarvinnut pelätä, että joku tulee ja hukuttaa :) Tuikeli pomppi altaaseen kunnon pellehypyillä kuten perheen perinteet velvoittavat ja pikkulikka haki lelua innosta soikeana. Oli se vaan hienoa!!! Ja lopuksi Tui pääsi föönattavaksi, mikä on Tuikelin mielestä aivan taivaallisen ihanaa ♥

Hoppu oli ensimmäistä kertaa uimahallilla, paikka ja tilanne olivat outoja, mutta pikkulikka oli ihan superreipas ja osoittautui loistavaksi uimariksi heti ensi yrittämällä :) Hoppu on loistolikka!! Hoppu rakastaa jo ennestään vedessä läträämistä, joten positiivinen asenne ei ollut suuri yllätys :)

Veijari oli myös ensimmäistä kertaa asialla. 'Pikkumies' ei oikein tykännyt siitä, että vieras ihminen nosti poikasen altaaseen ja uiminen oli aika hektistä. Veijari onnistui myös telomaan varvastaan uinnin ohessa. Onneksi varpaasta vain kuoriutui vähän nahkaa.. Sen verran kuitenkin, että verta tuli yllättävän paljon. Alku hieman hankalaa, mutta eiköhän tästäkin miehestä kunnon uimamaisteri sukeudu, kunhan kokemus karttuu. Veijari tykkää vedestä muutoin hirmuisesti eli tykkää kahlailla ja kaivaa rannalla ja kuralätäköissä makailu on ihan parasta.

Seuraavassa erässä kaahailivat Kiusa, Oili ja Sinni. Kiusa leiskautteli melkoisia pellehyppyjä uidessaan ja sillä oli hirmuisen hauskaa. Neitonen tosin suhtautuu uimiseenkin vähän turhan tärkeänä urheilutapahtumana.. Kiusa voisi ottaa mallia Oilista, joka menee uimaan tyylikkäästi ja maltillisesti liukuen ;) Sinni ui ihan mielellään, mutta vietti myös ison osan ajasta kuivalla maalla ja piti siellä ollessaan melkoista konserttia. Pikkuisella on melkoisen tehokkaat äänivarat etenkin noin pienessä kaikuvassa paikassa käytettäviksi ;)

Aivan loistava reissu kaiken kaikkiaan!! Tätä on saatava lisää :)

Tuitui ♥

Kiukiu ♥